EnglishSwedish

E-redovisning

Med e-redovisning avses att redovisningen finns på nätet och kan därigenom alltid nås var man än befinner sig, det enda som behövs är en dator och en internetuppkoppling. Fördelarna är flera. E-redovisning är perfekt för den som antingen vill ha ständig tillgång till företagets ekonomi som redovisning, verifikationer, leverantörs- och kundfakturor och alla rapporter när som helst, eller den som vill göra en del av redovisningen själv genom att när som helst och var som helst logga in i företagets redovisningssystem.

Genom att allt ligger på nätet kan arbetsuppgifterna enkelt fördelas mellan olika personer. Kanske är det så att du fakturerar själv eller vill registrera in företagets leverantörsfakturor för att få överblick och hålla kostnaderna nere. Genom att både du och Aktiebolagstjänst använder samma system får du snabbt tillgång till alla funktioner och fördelar. Skanna in alla leverantörsfakturor och andra verifikationer, minska samlandet av papper i pärmar och håll din ekonomi tillgänglig på nätet, när du än vill och var du än vill. Självklart kan vi även hjälpa dig med att skanna in alla inkommande verifikationer, vilket gör dem enkelt sökbara var du än befinner dig.

Detta är ett helt nytt sätt att sköta företagets ekonomifunktion. Företagets kontor finns på nätet där dess förträdare har alla ekonomifunktioner lättillgängliga. De eller den på företaget som har tilldelats rättigheter kan fakturera och attestera företagets leverantörsfakturor helt papperslöst. Detta innebär flera fördelar. Företagets företrädare kan själva styra över hur mycket av den löpande bokföringen, avstämningar, inskanning etc. som skall skötas internt och hur mycket som skall skötas av redovisningsbyrån, t.ex. Aktiebolagstjänst.

Sköt faktureringen och skriv ut kundfakturan på papper, posta eller skriv ut som pdf och maila till kunden samtidigt som fakturan automatiskt registreras i systemet. Då blir det inget dubbelarbete. Gör likadant med registrering av leverantörsfakturor och ha alltid kontroll över vilka som är betalda och vilka som är obetalda.

Aktiebolagstjänst kan hjälpa dig med allt inom redovisning

Löpande redovisning

Momsredovisning

Årsbokslut

Årsredovisning

Lönehantering

kompendiet för Redovisning